Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2021 08:44 - Смелият германски политик разсипва зърната: Меркел планира пълна коронатна диктатура
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 901 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 12.05.2021 08:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Смелият германски политик разсипва зърната: Меркел планира пълна коронатна диктатура

 Администратор 2 май 2021 г.  Други писатели

image

IWB - 28 април 2021 г.
чрез Truthseeker

Меркел е новият Хитлер, предупреждава дисидент германски политик (AfD). Използвайки претекста на Covid-19, планът е да се намали драстично глобалното население. Освен това Меркел не е сама в това. Цялото политическо ръководство на Запада и повечето от останалите са в плана. 

 

ГЛЕДАЙТЕ МИ ОЧИТЕ: ГЛЕДАМ ЛИ ДЕЙСТВИЯТА?

ГЛОБАЛНА ДЕПОПУЛАЦИЯ
„Wir schaffen das . . . Можем да го направим!" 

Смела жена от германски политик казва, че единствената цел на масовата ваксинация е глобалното обезлюдяване - и че предстои тотална диктатура с планове да конфискува цялата частна собственост, като я национализира. 

Ето фрагмент от нейната реч:

„И сега ще ви кажа много ясно: Никога не е ставало дума за Корона. Става въпрос само за една цел: За да изпълни плана, Corona беше само претекст през цялото време. И тук трябва да го кажа много ясно. Аз самият съм виждал всичко в черно и бяло. Знам за какво говоря.

Всичко трябва да бъде национализирано. Всички ние трябва да станем зависими от държавата. Въпросът тук е ясно да се сведат до минимум и да се намали населението на света.

Цялото нещо вече беше планирано през 2019 г., където Меркел се срещна на срещата в Билдербергер. Участват много държавни лидери. Меркел принадлежи към определен вид елит, който иска да приложи плана „Голямо нулиране“ - вероятно вече сте чували за него. Всичко трябва да бъде национализирано. Всички ние трябва да станем зависими от държавата. Имотът ни е взет. Зелените вече са програмирали това в предизборния си манифест. Можете да прочетете всичко, което ви казвам сега.

Те искат да ни вземат всичко, ако оцелеем след ваксинацията.

Помислете само за бързите темпове, с които цялото нещо е подготвено от миналата година. Помислете за това и вижте всички твърдения: „Не, няма да има задължителна ваксинация.“ Сега това е задължение: Вече нямате право да правите това без ваксинация. Вече нямате право да пазарувате. Вече нямате право да пазарувате без сертификат за ваксинация. Всичко това е планирано отдавна. Това е първото.

След блокирането на короната те ще въведат климатичното заключване. 

Източник

Следва машинно преведен препис:

Меркел планира пълна коронатна диктатура след изборите за Бундестаг:
Политикът на AfD разопакова
Транскрипция от Майкъл Манхаймер
От Андреа Хаберл Член на областния управителен орган на AfD Фрайзинг-Пфафенхофен април 2021 г.

„Бих искал да ви осветя за нещо важно. В политиката съм от 3 години. Аз съм в борда на региона Пфафенхофен / Фрайзинг. Това, което ви казвам сега, знам точно, че е истина, защото съм го видял с очите си - защото съм в политиката и работя с нея. За някои това може да е твърде много сега. Но трябва просто да ти отвори очите.
Преди всичко искам да ви кажа нещо за Закона за защита от дезинфекция.

Меркел - знаете какво прави. Че тя сега е инициирала това в Бундестага в Бундестага. Този закон трябва да бъде приет в петък. И мога да ви кажа с 1000 процента сигурност: ще бъде приет. Защото партиите - CDU, CSU, SPD, левицата, FDP и Зелените - са в съответствие с канцлера. Вече знаем, че този закон ще бъде приет. През същия ноември миналата година те представиха това. И това ще премине и сега. Моля, не си правете илюзии: това ще отнеме известно време. Все още не могат да го направят. Защото сега се нуждаят от мнозинство от две трети. И те получават мнозинство от две трети. Всичко е готово.

Никога не е ставало дума за Корона

Какво означава този закон? Законът означава, че г-жа Меркел надделява над държавите. Тоест тя има единствена власт и контрол. На практика жените определят целия ни живот и всичките ни права. Сега тя може да отмени всичко, което вече е направила. И сега ще ви кажа много ясно: Никога не е ставало дума за Корона. Става въпрос само за една цел: За да изпълни плана, Corona беше само претекст през цялото време. И тук трябва да го кажа много ясно. Аз самият съм виждал всичко в черно и бяло. Знам за какво говоря.

Всичко трябва да бъде национализирано. Всички ние трябва да станем зависими от статистиката . Въпросът тук е ясно да се сведат до минимум и да се намали населението на света.

Цялото нещо вече беше планирано през 2019 г., където Меркел се срещна на срещата в Билдербергер. Участват много държавни лидери. Меркел принадлежи към определен вид елит, който иска да приложи плана „Голямо нулиране“ - вероятно вече сте чували за него. Всичко трябва да бъде национализирано. Всички ние трябва да станем зависими от държавата. Имотът ни е взет. Зелените вече са програмирали това в предизборния си манифест. Можете да прочетете всичко, което ви казвам сега.

Те искат да ни вземат всичко, ако оцелеем след ваксинацията

Помислете само за бързите темпове, с които цялото нещо е подготвено от миналата година. Помислете за това и вижте всички твърдения: „Не, няма да има задължителна ваксинация.“ Сега това е задължение: Вече нямате право да правите това без ваксинация. Вече нямате право да пазарувате. Вече нямате право да пазарувате без сертификат за ваксинация. Всичко това е планирано отдавна. Това е първото.

След блокирането на короната те ще въведат климатичното заключване.

Второто е: всички ние трябва да станем зависими от държавата. Това означава, че трябва да ни се дава храна. Апартаментите трябва да бъдат разделени. Следващото нещо е блокирането на климата. Ще ни вземат всичко. Тук трябва да го кажа много ясно. И на всички ни свършва времето. Нямаме повече време.

Правителствата и всички политици, които седят там - нагло ще кажа, че те се страхуват за креслото си, страхуват се да не бъдат обезсилени и да не печелят повече пари: Така че всички те са съгласни. Защото те знаят точно: ако сте съгласни, трябва да тръгнете.

Ако не играете заедно, Меркел ще отнеме децата ви.

И вече мога да ви кажа, че получаваме зелен канцлер. Това е всичко, всичко е решено, предвидено и всичко върви според плана на Меркел. След като законът е приет, връщане към нормалното няма да има. Казвам ви го много ясно. Тя ще властва над нас. Тя е узурпирала властта - над тялото ни, над всичко. Ако не си играем заедно, ако не играете като родители, това ще ви лиши от децата ви. Това е предвидено и за тези, които не се съобразяват с него и не приемат тази система.

Всъщност щеше да бъде в ръцете на хората. Но хората са твърде страхливи

Трябва отново да кажа, че всъщност е в ръцете на хората. Но хората са твърде страхливи. Хората следват тази жена. В резултат на това тя е дълбоко разделена, както никога досега. И поради тази причина ще продължи така. Честно ще ви кажа: Тя ще бъде хранителният магазин. Предполага се, че ще работи по такъв начин, че тази блокировка, която тя сега обявява - че ние също получаваме вечерен час, че имаме право да пазаруваме само веднъж седмично. Вече нямаме право да излизаме от къщата. От следващата седмица, понеделник, дори не ни е позволено да влизаме в собствената си градина след 21 часа. Моля, имайте предвид това! Разбира се, седите и казвате: „Това не може да бъде! Не може да направи това! „Да, тя може да направи това, защото това е част от нейния план.

Имаме втора 1933 година.

По това време федерализмът беше конкретно закрепен в конституцията (Основен закон), така че никога повече не можеше да има владетели като Хитлер. Но Меркел може просто да отмени всичко. И имаме втора през 1933 г. Това е така: Върнахме се толкова далеч, колкото бяхме тогава. Но хората просто не искат да го видят. И това е лошото. И определено ни свършва времето.
Единственото нещо, което може да ни спаси, е да свалим тази система.

И ще бъда честен: демонстрациите, в които танцувате и пеете и скачате, не правят нищо. Единственото нещо, което може да ни спаси, е да свалим тази система. Трябва да го кажа много ясно, дори да казвам тук неща, които могат да ми костват яката в политиката. Но не ме интересува. Защото става въпрос за целия ни живот. Става въпрос за бъдещето на нашите семейства. Ако станем сега и направим нещо, то ще стигне до нас по такъв начин, че всички вие да не можете да си представите. Както всички не можем да си представим.

Тази жена е болна. Sцder - всички те са част от него. Искате единствена власт. И това получават. И повярвайте ми: този закон ще бъде размахнат в петък. тя обезсърчи съдиите. Имаше 16 години, за да инсталира всичко това. Тя отмени съдиите. Той е поставил всеки, който се съобразява с него, на най-важните лостове, трябва да имате предвид какво всъщност се случва тук.

Днес Германия на Меркел е по-лоша от ГДР

Това е система, която е дори по-лоша от ГДР. Трябва да сте много ясни за това. И ако не предприемете действия сега и станете, тогава всичко е приключило. От понеделник следващата седмица. Бих искал да ви го кажа много ясно тук отново. Бих могъл да ви разкажа толкова много вътрешно, това, което знам сам, това, което знам в работата си в политиката. И ви казвам искрено: никога не бих си помислил, никога! Че всичко това ще ни сполети с толкова бързи темпове. Вече знаехме това миналата година. И съм се опитвал толкова много пъти да събуждам хората. Но те дори не искат да бъдат събудени. Това е проблемът, защото мнозина дори не могат да си го представят.

И мога само да ви кажа отново: моля, не се ваксинирайте!

Тази ваксинация служи само на една цел: намаляването на населението в света. Това е така. И тази ваксина е абсолютно животозастрашаваща. Но и това е част от него (бележка: в дневния ред на Меркел). Защото в противен случай няма да разбиете ваксина, забранена през всичките години преди това. Тази MRNA ваксина се искаше да бъде въведена през всичките години. но беше забранено, защото е твърде опасно и пречи на ДНК и гените. И сега го инжектират и се ваксинират - въпреки всички смъртни случаи. Така че това, което се случва тук, е абсолютно безумно. Просто трябва да кажете това много ясно.
Вече няма нужда да се надяваме на самата политика

Политика, сега също го правя много ясно, политиката вече няма никакъв лост и няма да ни помага повече. Това е така, защото всички те принадлежат към системата, за съжаление трябва да кажа на Бог. Направете своя собствена снимка. Но времето ви свършва. Всички искате да защитите децата си. тогава трябва да направим нещо и да се противопоставим на системата. Просто исках да кажа това сега.

Чрез машинен превод




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. doktora757 - Шмеркел е престъпна и мазна цион...
18.05.2021 17:46
Шмеркел е престъпна и мазна ционистка гад, която е проводник на плановете на глобалистите и сатанистите от тежката масонерия (Билдерберги, Римски клуб, Комитет 300, Трилатерална комисия, Бнай Брит и Световния икономически форум)! Всички тия командват банкерската и фармацевтичната мафия, мегакорпорациите и повечето правителства, особено на Запад! Ще им дойде и техния ред и ще бъдат съдени от международни трибунали за геноцид, медицински терор и престъпления срещу човечеството!....... Възмездието идва с бързи крачки!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39927948
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930